BERSÅ BUTIK & CAFÉ

I Tofta, 15 kilometer söder om Visby, ligger ett fint gammalt missionskapell som Maria har förvandlat till öns mysigaste butik och café. Här hittar du alltid unika inredningsdetaljer serverad med godaste fikan. Ett guldkorn du absolut inte får missa när du besöker Gotland.

Tofta Licksarve 102, 622 65 Gotlands Tofta

BUTIKEN I TENHULT

Susanne och Anette är två fantastiska eldsjälar som gjort det omöjliga möjligt i lilla Tenhult utanför Jönköping. I motsats till andra små samhällen som faller i glömska har de istället satt Tenhult på kartan och visat att de står starka. Tack vare personlig service och en enastående idérikedom kommer kunder från när och fjärran för att få en del av denna upplevelse. Är du i närheten så bara måste du göra ett besök i denna härliga livsstilsbutik.

Centrumvägen 13, 560 29 Tenhult

G.A.D BUTIK &

SHOWROOM

G.A.D är en prisbelönt gotländsk möbel-tillverkare med butiker i både Stockholm och Visby. Med en stilren mix av egentillverkade möbler och noga utvald inredning är de en självklar destination för dig som tycker om tidlös design. 

Tegnérgatan 4, 113 58 Stockholm

Hästgatan 10, 621 56 Visby

ÅPENT HAV

På Oslofjordens västra sida, nästan så långt söder ut du kan komma ligger ön Tjøme. Sedan länge en semesterdestination likt Gotland där befolkning tiodubblas under sommaren. Här har Linda öppnat en riktig pärla med handplockad skandinavisk inredning som får hjärtat att banka lite extra. 

Østveien 601, 3145 Tjøme, Norge

Nymilsgatan 27
421 70 Västra Frölunda

Sweden

© 2019  LONG STORY SHORT by Lisa Ryd-Carlsson