top of page

ÅTERFÖRSÄLJARE

BERSÅ_01.jpg

BERSÅ BUTIK & CAFÉ

I Tofta, 15 kilometer söder om Visby, ligger ett fint gammalt missionskapell som Maria har förvandlat till öns mysigaste butik och café. Här hittar du alltid unika inredningsdetaljer serverad med godaste fikan. Ett guldkorn du absolut inte får missa när du besöker Gotland.

Tofta Licksarve 102, 622 65 Gotlands Tofta

BUTIKEN I TENHULT

Susanne och Anette är två fantastiska eldsjälar som gjort det omöjliga möjligt i lilla Tenhult utanför Jönköping. I motsats till andra små samhällen som faller i glömska har de istället satt Tenhult på kartan och visat att de står starka. Tack vare personlig service och en enastående idérikedom kommer kunder från när och fjärran för att få en del av denna upplevelse. Är du i närheten så bara måste du göra ett besök i denna härliga livsstilsbutik.

Centrumvägen 13, 560 29 Tenhult

BUTIKEN_TENHULT_01.jpg

G.A.D BUTIK &

SHOWROOM

G.A.D är en prisbelönt gotländsk möbel-tillverkare med butiker i både Stockholm och Visby. Med en stilren mix av egentillverkade möbler och noga utvald inredning är de en självklar destination för dig som tycker om tidlös design. 

Postgatan 31, 411 13 Göteborg

Tegnérgatan 4, 113 58 Stockholm

Klosterbrunnsgatan 1, 621 56 Visby

VERKSTAN

Livsstilsbutikerna Verkstan, med allt du kan önska för ett socialt liv, är skapade av fem oerhört kompetenta och starka kvinnor med olika men lika intressanta bakgrunder. Första butiken startade de i Ljugarn på Gotlands östkust i en gammal charmig bilverkstad och därefter har de öppnat butiker i Visby och Gotlands Tofta samt i Åre. Tillsammans har de valt ut inredning, delikatesser, kläder och accessoarer som framkallar absolut ha-begär.

Salthallarna, Bruksgatan 36, Höganäs

Claudelinsväg 3, 623 65 Ljugarn

Tofta 280, Gotlands Tofta

Södra Kyrkogatan 5, 621 56 Visby

ÅPENT HAV

På Oslofjordens västra sida, nästan så långt söder ut du kan komma ligger ön Tjøme. Sedan länge en semester-destination likt Gotland där befolkning tiodubblas under sommaren. Här har Linda öppnat en riktig pärla med handplockad skandinavisk inredning som får hjärtat att banka lite extra. 

Østveien 601, 3145 Tjøme, Norge

OUTLET

OUTLET

bottom of page